Laatste Nieuws

van de Voorzitter: drs Jan Griese
 
Dames en Heren,
 
30 januari is door de Vz ORS Hans Alders geconstateerd, dat er geen ruimte was voor een gemeenschappelijk ORS advies .
DWZ : Pas op de plaats met de ontwikkeling van Schiphol
 
Het is voor het eerst dat de Bewonersdelegatie het voor 100 % eens is met de BRS bestuurders  (Een groot aantal gemeenten in de regio Schiphol. Bewoners floten hun Onderhandelaar dhr C van Ojik terug , die 25.000 vluchten groei voor zijn rekening wilde nemen . NB Dit ondanks de druk bezochte Kiesmannenbijenkomst van 10 NOV jl te Badhoevedorp waar ca 90 % van de Kiesmannen  GEEN groei meer wilde toestaan . Nb Ook de heren Benschop, dir Schiphol en ORS Vz Hans Alders waren daarbij aanwezig .  Ondanks dit dacht van Ojik weer als solist op te moeten treden
Na intern beraad stapte van Ojik op.  (Ik kan niet nalaten te laten weten , hier heel erg blij mee te zijn.  Te lang opereerde hij veel te dominant, niet integer, en te symbiotisch naar de Sector)
 
Zie evt meer op de ORS website: https://www.omgevingsraadschiphol.nl/  mat daar ook een deel ORS Bewoners site
 
Voor evt meer info,  jhgriese@ziggo.nl  en of 0297-582336  Jan Griese

https://www.omgevingsraadschiphol.nl/nieuws/pas-op-de-plaats-met-ontwikkeling-schiphol/De laatste maanden stonden de media vol met artikelen over de Luchtvaart in Nederland Het was ondoenlijk om alles hier te plaatsen. Bij deze toch enkele documenten/artikelen: